Forrás:

WinBeta

A élet és technológia egyik alapvető igazsága, hogy semmi sem tart örökké. Tíz év pedig az információs technológiában szinte egy örökkévalóság, a technológia és a fogyasztói igények – legyen azok akár üzleti, akár fogyasztói igények – gyökeresen megváltoznak.

Ennek a szellemében járt el a Microsoft, amikor bejelentette, hogy mindazok a cégek, amelyek még midig a Windows Server 2003-as verzióját használják, készüljenek fel a termékfrissítésre. A rendszer támogatása ugyanis idén júliusban lejár, és azt tanácsolják ügyfeleiknek, hogy frissítsenek a Windows Server 2012 R2 Essentials kiadására. Ez a verzió sokal inkább alkalmas a felhővel való együttműködésre, és olyan modernebb technológiai szolgáltatásokat kínál a vállalati piacon, mint a „biga data”, a szervezeti költségcsökkentés, és a reakcióidők javítása.

A legendás indulóképernyő
A legendás indulóképernyő (forrás: WinBeta)

„A Windows Server 2003-nak sem a szoftvere, sem a hozzá tartozó hardver nem arra lett kitalálva, hogy futtani tudja vagy hatékonyan integrálja korunk alkalmazásait vagy nagyobb mobilitást és a felhőhöz való hozzáférést nyújtson. A kis- és középvállalatoknak pedig több jó választási lehetőségük is van arra hogy belépjenek a digitális világba. Fejleszthetnek, telepíthetnek és fenntarthatnak alkalmazásokat házon belül is a szerverek új, erőteljesebb generációjával, vagy ugyanezeket az erőforrásokat beköltöztethetik a felhőbe is, de ha akarják, igény szerint ötvözhetik a helyi és a felhőben rejlő technológiákat” (Joe McKendrick, Forbes)

MEGOSZTÁS
Előző cikk„Felelőtlen és veszélyes”
Következő cikkLumia 930 Gold Edition kicsomagolós videó
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.