Forrás:

WinBeta

Lassan kimondhatjuk, a VLC Beta a Windows Phone állatorvosi lova. Ezer éve volt rá igény, nagy késéssel kezdték el fejleszteni, aztán pedig addig-addig fejlesztették, hogy a végén már mindenki lemondott arról, hogy valaha is megjelenik, pedig maga a Microsoft is segített. Amikor pedig egy rövid bétatesztelés után nagy nehezen mégis kijött a nyilvános verzió, sok öröm nem volt benne: akadt, fagyott, volt akinek el sem indult – aztán mire kettőt pislogtunk már meg is kapta a neve végére a „beta” kiegészítést.

Tegnap érkezett hozzá egy új frissítés, az 1.08-as verzió, ami már mintha valódi előrelépés lenne. A történethez hozzá tartozik az is, hogy végre megkaptam a Denimet, és a biztonság kedvéért egy hard resetet is adtam a telefonomnak. De lényeg az, hogy amióta fent van a VLC, most először sikerült vele hibátlanul lejátszani egy videót. Öröm és boldogság.

Forrás: WinBeta
Forrás: WinBeta

A frissítés a hibajavítások mellé teljesítménynövelést is hoz (az a gyanúm, én annak az eredményét tapasztaltam meg), ami elvben leginkább az low-end készülékek tulajdonosait örvendezteti majd meg (és engem is). További jó hír az, hogy ez az „agresszív” frissítési ciklus folytatódni fog, például hamarosan érkezik az 1.09-es verzió, ami a fejlesztő szerint a külsejében hoz változást, némi algoritmusok javulnak és persze lesznek hibajavítások is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkFrissült a WP-s Skype
Következő cikkOri, ScreamRide és State of Decay Xbox One-on még a tavasszal
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.