Forrás:

WinBeta

Ha a népszerű Pandora zenei alkalmazást használod és az alsó-simagöröngyösi tájszólásnál kicsit jobban köhécselsz angolul, akkor jó hírünk van. Az új verzióba beleépítették a hangvezérlés támogatását is. Vagyis ha a frissítés után azt mondod neki, hogy „Pandora play …” akkor lejátssza amit kértél, ha pedig azt, hogy „Pandora search …”, akkor megkeresi.

Újdonság még, hogy kapott egy „sleep timer” funkciót is, vagyis lefekvéskor nyugodtan lehet zenét hallgatni, mert ha elalszol, nem megy egész éjszaka, hanem a megadott időben leáll a zenelejátszás. Ezen felül új zenecsatornák is vannak, az alkalmazás pedig immár zárképernyő támogatással is fel van vértezve.

Az alkalmazás ingyenesen letölthető a Windows Phone Áruházból, vagy az alábbi QR-kód segítségével:

Pandora QR-kód
Pandora QR-kód
MEGOSZTÁS
Előző cikkNincs rendszer csúcsmodell nélkül?
Következő cikkBagoly mondja verébnek, hogy huhú
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.