Pántlikás jóestét a kedves szurkolóknak! A helyzet az, hogy az eddigi alkalmazással nem igazán mennek a dolgok, hiszen ahhoz olyan back-end holmik kellenek, amelyek az új oldalunkon nem óhajtanak jól viselkeni. Ugyanakkor tulajdonképpen erre a back-endre az új oldalon már nincs is igazából szükség.

Ezért aztán összehákoltunk nektek „gyorsba” egy kis appot, amivel ha olyan túl sok mindent nem is tudtok csinálni, de legalább a cikkek elejét és az első képecskét meg tudjátok nézni, illetve a telefon böngészőjével megnyitni a cikkeket. Cserébe a „gyorsba” effektusért egyelőre nincs az áruházban, és csak WP 8.1-re elérhető.

A telepítés menete (a kódokat be lehet olvasni tetszőleges QR olvasóval, mint pl. Bing Vision, vagy egyszerűen rájuk kell kattintani).

Először is le kell tölteni és telepíteni a WinMagazin tanúsítványát az alábbi QR-kód segítségével.

A tanúsítvány QR-kódja
A tanúsítvány QR-kódja

Ha ez megvan, ennek a másik QR-kódnak a segítségével mehet fel maga az alkalmazás.

Az alkalmazás QR-kódja
Az alkalmazás QR-kódja

Használjátok egészséggel, remélejük, mihamarabb lesz valami csinosabb jószág.

MEGOSZTÁS
Előző cikkSzerencsétlen nap a Windows 7 felhasználóknak
Következő cikkNincs rendszer csúcsmodell nélkül?
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.