Mármint az otthoni felhasználóknak szánt béta. Pontosan nem tudjuk, mit adnak elő, de várhatóan az eddig ismeretlen felhasználóknak szánt funkciók, a mára szinte halottnak tekinthető Windows RT, illetve a Windows Phone jövője lesz terítéken. Az esemény csendes óceáni idő szerint reggel kilenckor indul (ez nálunk este 6 óra), és ha megfelelőek az értesülések, akkor az esemény indulásával egy időben lehet majd interneten is megtekinteni.

Erre a célra a Microsoft egy külön oldalt szán, amelynek a címe a „Windows 10 történet”. Az eseményen Terry Myerson, Joe belfiore (ki más?), Phil Spencer és maga Satya Nadella is előadást fog tartani. Ha esetleg valaki nem tudja nézni az élő közvetítést, akkor a WinBeta oldalán mindenképpen követni lehet, de ha semmi nem jön közbe, mi is igyekszünk bevetni magunkat, hogy az angolul nem értő olvasóink se maradjanak le semmiről.

Update: persze, hogy 21. az szerda lesz.

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkForza Motorsport 6 bejelentés
Következő cikkXbox Live, felhő és mindezt ingyen
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.