Forrás:

WMPoweruser

Nem gondoltuk volna, hogy a Microsoft már januárban elkezdi a Windows 10 tesztüzemét telefonokon is, de most úgy tűnik, még az is lehetséges, hogy a végleges verzió is előbb jön ki, mint hittük. A winfuture.de azt állítja, beszéltek egy meg nem nevezett Yezz vezetővel, aki azt mondta nekik, hogy a nemrég bejelentett Yezz Billy 5S LTE-n már májusban az új renszer fog futni. Azt is elárulta, hogy az első olyan telefonokat, az új rendszerrel érkeznek, a márciusi MWC-n (Mobile World Congress) mutatják majd be.


Hands-on zum Yezz Billy 5S LTE – Windows Phone mit Dual-SIM
A hír természetesen erősen pletykagyanús, nektek mi róla a véleményetek? A németül jól értőket pedig arra kérnénk, fordítsák le a fenti videót nekünk!

Kép forrása: Mobile Geeks

MEGOSZTÁS
Előző cikkÚj, megfizethető Lumia készülékek
Következő cikkVégre!
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.