Forrás:

The Verge

A címben jelzett eszköz PayPal Here néven jelent meg még 2012-ben. Eltelt 3 év, és a Paypal frissíti a harvert ami egyrész mostantól támogatni fogja az EMV „Chip és PIN” kártyákat (egyelőre csak az Egyesült Államokban), viszont ami fontosabb, innen kezdve támogatja a Windows 8.1 eszközöket mint a Surface tabletek, éééés a Lumia telefonokat is.

paypal_0Vagyis most először a PayPal Her elérhető lesz Windows-on, és a Microsoft ezt kihasználva komplett POS (Point of Sale, vagyis üzleti kártyaleolvasó) eszközöként tudja forgalmazni a Surface Pro 3-at a PayPal Here-rel együtt. A rendszer hamarosan minden Bluetooth-on végzett „érintésmentes” tranzakciót támogatni fog, mint például a Pay as Go.

MEGOSZTÁS
Előző cikkIsmeretlen Lumia tűnt fel Indonéziában
Következő cikkÚj, megfizethető Lumia készülékek
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.