Jó hír a Lumia 930 tulajdonosoknak, hogy végre nekik is elkezdett kijönni a Denim. Ez ugyan nem a legfrisseb hír, az viszont már az, hogy jelentékenyen megnőtt az érintett országok és szolgáltatók száma. Alább következzen az érintettek listája, akiknél elméletben meg kell, hogy érkezzen a Denim:

Bahrein
Belgium (független és Proximus)
Cseh köztársaság (Vodafone)
Dánia
Egyesült Arab Emirátusok
Egyesült Királyság (Vodafone)
Észtország
Finnország
Franciaország (független és SFR)
Hollandia (független és Vodafone)
Izlandia
Jemen
Katar
Kuvait
Lengyelország (Polkomtel és T-Mobile)
Lettország
Litvánia
Magyarország (Vodafone)
Németország (független, O2, T-Mobile és Vodafone)
Norvégia
Olaszország (független és 3 Italy)
Oman
Portugália (Vodafone)
Svédország
Szaud-Arábia
Tajvan (független és CHT)

A Microsoft minden pletyka ellenére annyira elkötelezett a frissítés kiadásában, hogy még külön reklámvideót is szentelt a témának, amit itt megnézhettek. És ne feledjük, ahogyan a korábbi frissítések esetében is, a Denim érkezése is erősen elhúzódhat még ott is, ahol már bejelentették.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Windows 10-et futtató számítógépek és telefonok egy időben érkezhetnek
Következő cikkNekem még nem jutott Denim!
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.