Forrás:

WMPoweruser

A Comscore havonta ad ki jelentést arról, hány mobiltelefon van az Egyesült Államokban. Legfrissebb jelentésük alapján a windows-os telefonok száma november közepére az augusztusi 3,5 százalékhoz képest 3,4 százalékra esett, ami a WMPoweruser szerkesztőjének számítása szerint 5,984 millió készüléket jelent. Vagyis miután a Windows Phone júliusban áttörte a 6 milliós határt, most elvben visszaesett a bűvüs határ alá.

A szerző ezt a visszaesést annak tulajdonítja, hogy a Microsoft a nyáron nem rukkolt elő új csúcsmodellel, ami talán valóban okozhat visszaesést. Ugyanakkor a különbség nagyon csekély, vagyis az összes eladások mértékének meredek emelkedése miatt akár még az is lehetséges, hogy a százalékos visszaesés valójában stagnálást, vagy akár a készülékek számának a növekedését is takarhatja.

MEGOSZTÁS
Előző cikkHa ló nincs a kutya is jó
Következő cikkFrissült a Pandora Windows Phone-ra
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.