Forrás:

Major Nelson

Major Nelson blogposztjában foglalta össze az elmúlt napok Xbox Wire bejelentéseit a már korábban ismert és várt játékok pontos megjelenési dátumait és árait illetően. Haladjunk tehát időrendben!

A ScreamRide a Frontier (RollerCoaster Tycoon, Kinectimals, Zoo Tycoon) legizgalmasabb címe lesz 2015-ben, melyet akár szószerint is vehetünk, hiszen az adrenalinemelkedés még a tévé előtt ülve is garantált. A RCT-ra hasonlító játék a közeljövőben játszódik, ahol mi unatkozó, de kreatív tulajdonosként építhetjük meg és rombolhatjuk le álmaink vidámparkját.

A SrcreamRide (amiről bővebb információ itt található) március 6.-án jelenik meg Európában Xbox One-ra és Xbox 360-ra 40 illetve 30 dollárért.

Az Ori and the Blind Forest szintén hozhat néhány lélegzetelállító pillanatot, bár inkább a képi megjelenésével. Az idei E3-on bejelentett játék szinte csak pozitív kritikát kapott, az egyik legjobb [email protected] címként emlegetik.

Az E3 legjobb platformerének választott játék március 11.-étől lesz elérhető Xbox One-ra és PC-re 20 dollárért.

Aki szereti a zombikat ölni, 1080p-ben, open-woldben, annak a State of Decay: Year-One Survival Edition egy telitalálat lesz. A State of Decay emlékezetes perceket hozott 2013-ban, így a történet folytatása se hoz majd csalódást valószínűleg. Esernyőket előkészíteni, ez fröcsögni fog!

A State of Decay: Year-One Survival Edition május elsején érkezik Xbox One-ra és PC-re 30 vagy (azoknak, akiknek az Xbox 360 verzió már birtokukban van) 20 dollárért.

Szerintem elég impreszív felhozatal. Én Az Orira várok már az első bemutató óta, bár a ScreamRide is meglehetősen formabontóan és izgalmasan hangzik… Ti melyik (akár fent fel nem sorolt) játék megjelenését várjátok nagyon?