Mint előző hírünkben is említettük, a holnapi bemutatón nem csak terméket (vagyis a Windows 10-et) mutathatja be a Microsoft, hanem az új windows phone-os Office 365-öt, és egy „új” stratégiát is: egységes kód, egységes áruház, és így tovább. Azonban lehetséges, hogy nem csak ez lesz a bemutató szenzációja. Hanem némi új hardver is.

ASUS PadFone (forrás:)
Valami ilyesmi lesz? (ASUS PadFone, forrás: DidkIDee)

Korábban az volt az általános vélemény, hogy a Customer Preview bemutatásakor a Microsoft semmilyen extra hardverrel nem fog előrukkolni, most azonban úgy tűnik mégis. Ed Bott a ZDnet szakértője szerint mindenképpen érkeznek új eszközök. Ráadásul, ha a The Information értesülése igaz, akkor többek között az ASUS PadFone vetélytársát jelentheti be a Microsoft, vagyis egy telefon-tablet hibridet – amiben az a logika meglenne, hogy remekül lehetne vele bemutatózni az új közös kódot és az új közös áruházat. Hogy a Microsoft által leginkább megcélzott vállalati piacon ennek milyen fogadtatása lesz, az egy igen jó kérdés. Már ha nem telefon-laptop hibrid lesz, mert a frissült hírekben már ez áll. Ti mit gondoltok erről?

MEGOSZTÁS
Előző cikkHolnap jöhet az új Office 365 WP-re
Következő cikkFrissült a WP-s Skype
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.