Ma van a nagy nap, ne feledjétek, amikor lehull a lepel a Windows 10-ről. Ha minden igaz, ezzel egy időben érkezhet meg a Microsoft új böngészőjének a Spartannak a (valószínűleg még csak) publikus béta verziója. A hírek szerint a Microsoft az új böngészőjéhez való kiterjesztéseken is dolgozik. Sőt.

Ha Neowin informátora igazat mond, akkor nem egyszerűen ezen dolgoznak, hanem azon is, hogy a Spartan képes legyen Chrome kiterjesztéseket is futtatni, ráadásul még az is meglehet, hogy nem csak emulálva azokat, hanem natívan, vagy legalábbis nagyon közel ahhoz, ahogyan a Chrome teszi. Ez nagyon nagy dolog lenne három okból is. Egyrészt az új böngésző nem szinte a nulláról indul ebből a szempontból, másrészt a fejlesztők azonnal ösztönzést kapnak, hogy fejlesszenek rá, harmadrészt pedig mindenazok, akik korábban esetleg már legszívesebben váltottak volna Chrome-ról, de a kedvenc kiterjesztéseik miatt nem vállalták be, most megtehetik.

Ti váltanátok az új böngészőre, ha ez valóban igaz lenne?

MEGOSZTÁS
Előző cikkOri, ScreamRide és State of Decay Xbox One-on még a tavasszal
Következő cikkTwittelő Cortana
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.