Forrás:

WinBeta

Múlt héten már terjedt a szóbeszéd, hogy a Microsoft megadja a lehetőséget az Outlook.com felhasználóknak hogy mellékleteiket egy kattintással (na jó, kettővel) a OneDrive-ra mentsék. Mára kiderüt, ez így van, a Microsoft tényleg megvalósította ezt az igen hasznos funkciót.

Örök problémája a felhasználóknak a csatolmányok mérethatára. Akik például nagy méretű dokumentumokat, például nyomdai célra szánt Acrobat Reader állományokat szeretnének küldeni, sokszor gondban lehetnek. Pedig manapság már sokkal jobb a helyzet, mint mondjuk egy bő évtizede, amikor egy megabájtos melléklet elküldése is gondot tudott okozni.

Az új funkcióval szinte elfelejthetjük ezt a bosszúságot. Egy (két) kattintással felvarázsoljuk a mellékletet OneDrive-ra, az Outlook.com pedig létrehoz neki egy mappát, amiben aztán megoszthatjuk a címzettekkel. Ilyen egyszerű az egész. Ha jobban belegondolunk, nem ártott volna, ha ez a funkció már régóta az Outlook.com szolgáltatásai között lenne?

Nektek mekkora volt a legnagyobb csatolmány, amit emailben küldtetek?

MEGOSZTÁS
Előző cikkMájusban jöhet az első W10-es telefon?
Következő cikkForza Motorsport 6 bejelentés
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.