Kevesebb, mint másfél napunk van hátra a nagy bejelentésig, amikor is bemutatják a Windows 8.1 utódját a Windows 10-et, illetve a Windows Phone 8.1 utódját, aminek a nevéről egészen eddig folyt a nagy találgatás: Windows 10? Windows Phone 10? Windows Mobile 10? Windows 10 Mobile? Hirtelenjében ennyi jut az eszembe, de biztos voltak egyéb ötletek és permutációk is.

Forrás: Windows Central
Forrás: Windows Central

A megoldást egy bizonyos Rushil Rainak köszönhetjük. Ő a Lumia 532 kapcsán keresett rá az új készülékre, és meglepve vett észre valamit, ami eddig nem tűnt fel. A telefon hivatalos microsoftos oldalán ugyanis feketén fehéren ott áll, hogy „Windows 10 ready”, vagyis érkezni fog rá a Windows 10. Ez persze lehetne akár elírás is, ám ha megnézzük az oldal forrását, ez az adat az úgynevezett „metaadattaok” között is szerepel, ami elég egyértelművé teszi a helyzetet.

Forrás: Windows Central
Forrás: Windows Central

Természetesen még most sem száz százalékos biztonságú az információ, de legyen mondjuk 99. Akit érdekel, az kövesse az eseményeket holnap, január 21-edikén este hattól!

MEGOSZTÁS
Előző cikkVáltottam iPhone 6-ra, s hiányozni kezdett a Windows Phone 8.1
Következő cikkHolnap jöhet az új Office 365 WP-re
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.