Korábbi hírünkben csak említés szintjén jelent meg, ezért kicsit részletesebben megemlékezünk arról, hogy a Kazam nem csak a Thunder 450W illetve 450 WL telefonokat fogja bejelenteni, hanem egy három tagú tablet családot is. Ezek szép sorban egymás után a következők: Kazam L7, L8 és L10.

A Kazam L8 szemből
A Kazam L8 szemből

Nézzük először, mi a közös bennük! Mindhárom tableten Windows 8.1 fut, mindhármat négymagos Intel BayTrail processzor hajta meg, mindháromnak elöl-hátul 2 megapixeles kamerája van. És sajnos mindháromnak csak 1280×800-as a felbontása, ami egyrészt 16:10-es képerány, ami csak egy rossz kompromisszum a 4:3 és a 16:9 között, másrészt egy 8″-es tabletnél még elmegy kis szódával, ám egy 10″-esnél már a vérciki kategória. Ami viszont sokkal jobb hír, hogy a kötelező micro-USB mellett mindhárom tablet fel van szerelve micro-HDMI csatlakozóval is, ami az otthoni használatban rengeteg pluszt jelent.

A Kazam L10 hátulról egészen pofás
A Kazam L10 hátulról egészen pofás

A különbségek egyrészt az akkumulátorokban rejlenek, miszerint a legkisebben 3500 mAh-s, a középsőben 4000 mAh-s, míg a 10″-esben 7900 mAh-s akkumulátor rejtőzik, utóbbi igen pofás érték. A háttértárakban is jelentős különbségek vannak. a 7″-es verzióban csak 16 GB van, ami a nagyon-nagyon karcsú kategória, hiszen körülbelül 6 GB felhasználható hely marad rajta a rendszeren felül. a 8″-es is alapesetben 16 GB háttértárral rendelkezik, ám opciósan a duplájával is szállítják, ami alapszintű felhaszálásra bőven elegendő. Végül a legnagyobbat csak 32 GB-os verzióban fogják árusítani. Jó hír ugyanakor, hogy mindhárom készülék rendelkezni fog micro-SD foglalattal, amelybe maximum 32 GB-os kártyát lehet majd beledugni, ami főleg a legkisebb készülék esetében jelent óriási segítséget.

MEGOSZTÁS
Előző cikkÚj Instagram filtereket kap a 6tag
Következő cikkA legújabb Microsoft reklámban a hétköznapi hősöké a főszerep
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.