A minap a WhatsApp jóformán a semmiből előrukkolt egy frissítéssel, amihez nem járt changelog, ezért nem lehetett tudni, mit is hozott valójában. Nem kel aggódni, amit elegen használnak, és nézik mi változott, arról előbb-utóbb kiderül minden, és most is így történt. A lényeg az, hogy eddig az értesítések között a WhatsAppéi a következő formátumban jelentek meg:

  • Feladó: Üzenet.

Az új formátum kicsit több helyet hagy a tényleges üzenet számára, és a következő módon néz ki:

  • Feladó
  • Üzenet

Ráadásul már csak a feladó jelenik meg félkövérrel, így jobban elkülönül az üzenet szövegétől. Ami érdekesség, hogy ez pont az a formátum, amit a Windows 10 is használ az értesítésekhez. A WhatsApp tehát – igaz, egyelőre csak kinézetben – mintha elé menne a rendszer azon változásának, hogy hamarosan nem csak egyben lehet törölni az értesítéseket, hanem külön-külön is.

MEGOSZTÁS
Előző cikkÚjabb frissítés érkezett Lumia 535 telefonokra
Következő cikkA Microsoft üveggömbje újra megmutatta a jövőt
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.