Forrás:

The Verge

A Microsoft az idei évben „valamikor később” tervezi kiadni az új Office 2016-ot, de bárki tesztelheti majd. A Microsoft Connect oldalán bárki beregisztrálhat, és ha beleegyezik egy adatvédelmi és titoktartási megállapodásba, már hozzá is férhet az Office 2016-hoz. Túl sok újdonság a hírek szerint nincs benne, de ha minden igaz, akkor lesz végre sötét témája is, és visszatérhet a kórista az irodista lányok örök szerelme Clippy a gémkapocs is.

Bár Microsoft elvben még ezeken felül is dolgozik mindenféle kezelőfelületi újításon, az összkép várhatóan valami nagyon hasonló lesz, mint a 2013-as verzióé. Az érintőképernyőre optimalizált Office for Windows 10-et már babrálhatják a merészebb versenyzők (én is, én is), amelyek vizonylag kicsikék (80 MB darabonként, ami egy klasszikus 1 GB körüli Office telepítéshez képest szinte mini) és gyorsak, bár persze csak alapfunkciókkal vannak felvértezve. Ha minden igaz, mind az érintős, mind az asztali verzió „valamikor később”, de még idén érkezik.

MEGOSZTÁS
Előző cikk79 dollár a legolcsóbb windowsos tablet
Következő cikkKiegyezett a Microsoft és a Samsung (update: a hírt megerősítették)
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.