Forrás:

IT factory

Február 24-edikén kezdődik a fenti a címmel az ITfactory által rendezett tanfolyam, amelyre korlátlan számú online férőhely igényelhető. Olvasóink jelentős kedvezménnyel vehetnek rajta részt!

Miről szól ez a tanfolyam?

A folytatásról azoknak, akik tavaly velünk együtt elkezdték figyelni. Az előző tanfolyamon (Windows rendszerépítés és rendszerfelügyelet kezdőknek) a résztvevők eljutottak egy alap-beállításokkal rendelkező kiszolgálóhoz. A folytatásban, azaz most, előbb átnézhetikk a jelenlegi rendszerről való áttérés lehetőségeit, majd a kiszolgáló egyes részeinek kissé komolyabb kihasználását vehetik át.

Kiknek ajánljuk?

Mindazoknak, akik Windows alapú rendszereket üzemeltetnek vagy üzemeltetni fognak, akik Windows 2003/2008-ról Windows 2012-re történő átállást tervezgetnek, ill. mindenkinek, aki többet szeretne tudni a Windows 2012 alapú hálózati rendszerekről. Vagy a szakmai ismeretek megerősítéséről mindazoknak, akik a tavalyi alapszinten túl vannak, esetleg már élesben használnak Windows szervereket a mindennapokban. Vagyis szinte bárkinek, akit érdekel ez a téma.

Mit kell tudni hozzá?

Továbbra sem kell hozzá semmi extra. Persze a tavalyi tanfolyammal ellentétben ehhez már nem elég az „utcáról beesni”, de ha valaki alapszinten ismeri a Windows Server családot, tudja, mi az a domain, szükség esetén ki tud alakítani egy válalati domain környezetet, tudja legalább alapszinten használni, és tud alapszinten felhasználói jogosultságokat kezelni, akkor biztosan nem lesz elveszett.

Hol lesz a tanfolyam?

Akárcsak tavaly, most is otthonról, online, saját számítógéppel lehet elvégezni. A helyszínre való érkezés nulla perc, a visszaérkezés ideje nagyjából ugyanennyi.

Mennyi ideig fog tartani?

A tavalyi előadássorozat hetente egy előadást tartalmazott, és mintegy két hónapig tartott. Most ennél jóval feszesebb lesz a tanmenet, ami főleg azért lehetséges, mert nem heti egy, hanem két alkalom lesz: kedd és csütörtök. Az első előadás február 24. kedd délután 5-től fél 8-ig fog tartani. Ha valaki esetleg lemaradna egy alkalomról, nem kell kétségbe esnie: minden alkalomról videófelvétel készül, amit utólag bármikor meg lehet nézni.

Lehetne csak nekem olcsóbban?

Már hogyne lehetne! Olvasóinknak 25% kedvezmény jár, amelyet a következő módon tudnak érvényesíteni: , a képzés oldalán kattintsatok a [Jelentkezem] gombra, regisztráljatok, és így tovább. A jelentkezési adatlapon a [Kedvezményre jogosító kód] mezőbe írjátok be az e07561d0 kódot, és az amúgy sem éppen svájci frank alapú hitel felvételére ösztönző részvételi díj még barátibbá válik.

[x]

MEGOSZTÁS
Előző cikkIngyenes otthoni Microsoft Office használat a felsőoktatásban résztvevők számára is
Következő cikkHamarosan nem lehet többé szobázni
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.