Microsoft Surface Pro 4 és Surface Mini

0
Forrás:

Yahoo

A Microsoft sikeres eladási statisztikát produkált a Surface Pro 3-al, ugyanis 2015 második pénzügyi negyedévéig bezárólag 1.1 milliárd dollár bevételt sikerült elérniük a Surface tabletek eladásából. Egy új riport szerint, ennek a sikernek is köszönhető, hogy nemsokára megismerkedhetünk a táblagép legújabb példányával.

A méretet illetően, a riport megemlíti, hogy az új verzió, az elődhöz hasonlóan 12 inch-es kijelzővel érkezik, ami 2160×1440-es felbontással fog rendelkezni. Ezen kívül, egy kisebb méretű kistestvérről is említést tesznek, ami talán a Surface Mini lesz. Korábban volt már szó erről a kisebb változatról, de az utolsó pillanatban törölték a terveket. Most azonban úgy tűnik, hogy a Microsoft beszáll a versenybe és felveszi a kesztyűt a vetélytársakkal.

Bár a Microsoft még nem erősítette meg ezt a hírt, de talán a Windows 10 kiadását követően, az új operációs rendszerrel még több élményt és funkcionalitást hozhat el a felhasználóknak a Surface Pro 4. Nagy izgalommal várom a további híreket és igyekszem naprakészen tálalni ezek nektek itt a WinMagazin oldalán.