Forrás:

WinBeta

Ahogy egyre erősödik a Windows 10 láz, egyre szélsőségesebb vélemények jelennek meg. Az optimisták szerint percek, legfeljebb órák kérdése, hogy megérkezzen a várva-várt preview. A pesszimisták meg azért pesszimisták, hogy ennek pont az ellenkezőjét hajtogassák. Jó példa erre, hogy az egyik kedves hozzászólónk nagy igyekezetében előbb bejelentkezés nélkül, majd bejelentkezve is beírta, hogy ugyan már hogyan jöhetne a preview, ha még a Denim sem érkezik meg egyes szolgáltatóknál.

Jelentem, a kettőnek semmi köze egymáshoz. Semmi szükség a Denim fedőnevű frisstésre ahhoz, hogy valaki megkaphassa a Windows 10 Preview-t a telefonjára. Természetesen ismét Gabriel Aul sietett a segítségünkre, aki egy bizonyos Reiner Vergara kérdésére, „hi, bocs a kérdésért, de szükség lesz a Lumia Denimre hogy Windows 10-re frissítsük az okostelefonokat” határozottan azt írta, hogy „nem, a Denim nem szükséges a frissítéshez.”

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Google lenyúlná a Microsoft Office üzletének 80 százalékát
Következő cikkWindows 365 – A Microsoft új védjegye
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.