Forrás:

WinBeta

Igencsak munkásra álította magát tegnap Joe Belfiore, a Microsoft showmanje. Ottani idő szerint este fől 11-kor (nálunk akkor már bőven ma volt) két percen belül egymás után három tweet is kicsusszant a keze alól, és mindhárom izgalmas információkat tartalmazott.

Az első szerint dolgoznak azon, hogy az 512 MB-os telefonokra is legyen Windows 10, beleértve a Lumia 520-at is, ám a funkciókban lesz némi változatosság. Ami azt jelenti, hogy a Windowsnál is beindul az iOS-esedés: hivatalosan minden készülék megkapja valameddig a legfrissebb verziót, ám annak nem minden funkciójával.

A következőből az derül ki, hogy az első próbaverzió nem egyszerre, és csak a készülékek egy részére érkezik, például a már említett Lumia 520-ra szinte biztosan csak majd valamikor később, de lehet az is, hogy majd csak a végleges. Nem egy vidám dolog, de mit tegyünk.


Az utolsó szerint pedig minden sínen van, hogy még februárban kijöhessen a próbaverzió, most belső teszt lesz, és majd aztán eresztik ki a nagyvilágba. Reméljük – gonoszság faktor beizzítva –, hogy ez nem február 28-adikát fogja jelenteni, és még örüljünk, hogy az idei nem szökőév.

MEGOSZTÁS
Előző cikkÚjabb hírek Redmondból a Universal Office Apps for Windows 10-ről
Következő cikkTermészetfotózás
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.