Forrás:

PCMWeb, (via)

Lumia_2520_holdingAmennyire öröm, hogy visszatért közénk az Opera Mini, annyira szomorú, hogy szinte biztosan távozik a Nokia Lumia 2520. Persze nem egy borzasztó sokk, hiszen sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb ez lesz a vége. Éppenséggel sokáig azért nem tartott a történet, mert 2013. novembere, amikor bejelentették, alig egy és egy negyed éve volt.

Sajnos szó szerint kell érteni, hogy ez elég kiszámítható ügy volt. A Microsoftnak meg saját tabletje van, megvették a Nokia mobil üzletágát – end of story. Mivel azonban a múlt héten a Surface 2 sztorija ért véget, ezzel nem csak egy tablet tűnik majd el, hanem az egész Windows RT vonal is nagyjából kifújt. Nem is kérdéses, hogy az alkalmazások hiánya okozta a vesztét, meg persze a csempés felület.

Az RT platform végét jelzi az is, hogy bár még érkezik rájuk frissítés, de a Windows 10 majdnem 100 százalékos valószínűséggel nem érkezik rájuk, legfeljebb néhány funkció, ahogyan annak idején a Windows Phone 8-ból is csak morzsák jutottak a korábbi Windows Phone 7.5 tulajdonosok.

MEGOSZTÁS
Előző cikkVisszatért közénk az Opera Mini
Következő cikkHallgatóink kérték: a Raspberry Pi 2 támogatja a Windows 10-et
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.