Bár a Windows Phone-nak egy ideje van hivatalos Instagram alkalmazása, az azonban még mindig béta állapotban van, és 11 hónapja nem frissítették már, ami igen nagy hiba, hiszen olyan alapvető funkciókat sem támogat, mint például videók közzététele, vagy az üzenetküldés.

Ha valaki az eredetihez sokkal közelebb álló élményt akar, annak továbbra is Rudy Huyn kiváló 6tagjét tudjuk ajánlani. Az Instagrammal ellentétben ő nem ül a babérjain, annyira nem, hogy friss tweetjében új Instagram szűrőket és új szűrő beállításokat jelentett be. Az új Instagram szűrők sorban a Slumber, a Crema, az Aden és a Perpetuta. Mindezeken felül az új frissítés a posztok és a feliratok szerkesztésének lehetőségét is fogja tartalmazni.

MEGOSZTÁS
Előző cikk5 új windowsos eszközzel jön a Kazam
Következő cikk3 tablet is érkezni fog a Kazamtól
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.