A Microsoft folytatja teljes rendszerének promócióját, most jelent meg a legfrissebb tévéreklám „Emberek, akik csinálják” címmel, elnézést, hirtelenjében jobb magyarítás nem jutott az eszembe, az „Emberek, akik teszik” sem jobb. Na jó, ennyit a cikkíró magányosságáról, folytassuk a lényeggel, ami maga a reklám. Update: azóta jött egy megfejtés. Credit: Hilgier Armand via Bozsik Armand.

Kategóriájában kifejezetten hosszú, majdnem két és fél perces alkotásról van szó, amelyben olyan embereket vonultatnak fel, akik csinálják a dolgukat, és leginkább próbálják a világot jobbá tenni, mindezt természetesen Windows-alapú termékek seítségével. Az egyik arc művészeknek akar szállás- és munkahelyet létesíteni, egy nő arról beszél, hogyan szeretné másoknak továbbadni a földművelési ismereteit, a harmadik városi rászorulóknak ad élelmet, és így tovább. Van például még olyan is, aki motion capture animációt készít arról, hogyan játszik a csajával Titanfallt online.

A videó ugyanakkor elég viszafogott ami a windows-os eszközök megjeleníését illeti. A Surface Pro 3 és valamelyik másik érintőképernyős laptop tűnik fel a leginkább. A másik érdekesség, hogy bár egyértelműen az új platform bevezetéséhez tartozik, egyetlen egyszer sem hangzik el benne a Windows 10 neve.

MEGOSZTÁS
Előző cikk3 tablet is érkezni fog a Kazamtól
Következő cikkBemutatjuk új médiapartnerünket: a PixelDesigners Magazine
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.