Múlt hónapban jelentette be a Microsoft Surface Hub nevű új eszközét, amelynek feladata az, hogy segítsen embereknek együtt bemutatót tartani. Az Surface Hubot végül az Abu Dabiban most zajló IDEX-en (International Defense Exhibition and Conference, Nemzetközi Védelmi kiállítás és konferencia) fogják bemutatni.

Ha esetleg valaki még nem hallott róla: a Surface Hub nem más, mint egy 84″ vagy 55″-es érintőképernyős eszköz amin Windows 10 fut, és olyan csoportmunka eszközök vannak rá telepítve, mint például a Microsoft Office, a Skype for Business és a One Note. A Surface Hub kifejezetten csoportmunkákhoz és távkonferenciákhoz lett testre szabva. Két beépített full HD (1080p) kamera figyeli a résztvevőket, és az eredménynek megfelelően 8,33 ezredmásodpercenként frissíti a képernyő tartalmát.

MEGOSZTÁS
Előző cikkNincs tovább Facebook támogatás az Outlook.com-on
Következő cikkÚjabb frissítés érkezett Lumia 535 telefonokra
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.