Forrás:

WMPoweruser

Egyre többen vannak, akik tűkön ülve várják a Windows 10 Mobile Technical Preview érkezését, persze tele kétségekkel, ahogy az már több cikkünkben is megfogalmaztuk. Hogy, hogy nem, ismét Gabriel Aul, az Insoder program vezetője sietett a segítségünkre egy kis infóval. Amikor legutóbb rákérdeztek, hogy a dual SIM-es készülékekre is lesz-e ez a bizonyos próbaverzió, azt a választ adta, hogy nagyon, nagyon hamar megosztják a támogatott készülékek listáját.

Persze a „nagyon, nagyon hamar” nem egy egzakt időmeghatározás, de azért érezhetően nem hetekről van szó. Legalábbis reméljük, ennyi várakozás után. Az eddig kiszivárgott adatok alapján várhatóan a Nokia Lumia 1020, a Nokia Lumia 1520, a HTC One M8 for Windows, a Lumia 635, a Lumia 920 és 830 majdnem biztos, hogy megkapja a próbaverziót

MEGOSZTÁS
Előző cikkMicrosoft Surface Pro 4 és Surface Mini
Következő cikkÚj fájlkezelő alkalmazás a Windows 10 for Phone-ban
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.