Az EA Access előfizetéssel rendelkező Xbox One tulajdonosok számára a mai naptól elérhetővé vált a Battlefield Hardline ingyenes előzetese. Alább olvashatod a hivatalos Twitter bejelentés szövegét:

Amennyiben élünk a felkínált lehetőséggel, és letöltjük a programot, betekintést nyerhetünk a március 17-én érkező interaktív rabló pandúr harcba.

A kipróbálható verzió, melynek mérete igencsak tetemes, – egészen pontosan 45GB – 10 óra játékidőt kínál. A kipróbálási lehetőség alatt a többjátékos mód teljes egészében elérhető, az egyjátékosból viszont csak a prológus illetve az első küldetés játszható.

Azok a játékosok, akik megvásárolják a teljes verziót, továbbvihetik a próbaverzióban megszerzett javaikat a végleges változatba is, illetve a jelenlegi EA Access előfizetők a Battlefield Hardline digitálisan terjesztett verzióját 10% kedvezménnyel vásárolhatják meg.

Az EA Access jelenleg havi 990 Ft-ba kerül Xbox One-ra, ami a kedvezmények mellett 9 teljes verziójú EA játék használatára is feljogosít.