…és végre tud angolul is!

Nemrég adtunk hírt egy harmadik fél által fejlesztett alkalmazásról, mely a Xiaomi MiBand funkcióit igyekszik támogatni Windows Phone-on. A mai napon – sok egyéb fontos információ mellett – megtudtuk a fejlesztőtől, hogy az alkalmazás nyílt béta státuszba lépett, így mindenki számára tesztelhető, sőt az elérhető nyelvek száma is bővült, ennek köszönhetően végre tud az alkalmazás angolul is.

Amennyiben részt vennél a tesztben, úgy nincs más dolgod, mint a lenti WPBetaMe linkre rákattintani. A közösség nagy érdeklődésére való tekintettel lett a teszt teljesen nyilvános, és ennek köszönhető a kibővült nyelvi támogatás is. Természetesen az applikáció alapértelmezett nyelve így az angol lett. Amennyiben azt nézzük, hogy a MiBand az egyik legolcsóbb megoldás – a konkurensekhez viszonyítva – illetve a tényt, hogy jön Amerikába és Európába is hamarosan, akkor csak örömre lehet okunk, – a Microsoft Band-hez viszonyított kevesebb funkció ellenére is – hisz ár/érték arányban az egyik legjobb, s minket, Windows Phone felhasználókat sem hagytak ki végre a jóból.

Hamarosan teszt alá vetjük az alkalmazást, de addig is, ha magad szeretnéd kipróbálni, kattints a lenti gombra, s töltsd le!

[symple_button url=”http://wpbeta.me/miband-tracker-beta” color=”blue” size=”default” border_radius=”” target=”blank” rel=”” icon_left=”download” icon_right=””]Microsoft Store[/symple_button]