A Microsoft Band elsődleges célja a Microsoft Health támogatásának demonstrációja volt, valójában. A viselhető technológiák piacán erős és komoly jelenlétet a redmondi cég jelenleg még nem igazán tervezett. Ezzel csupán annyi a probléma, hogy az emberek nagyon megszerették a Microsoft Band-et.

A megjelenéstől számított néhány napon belül a teljes árukészlet elfogyott és hetek, sőt hónapok óta nem is jelent meg újabb, online előrendelhető tétel. A Microsoft Store-ok száma egyre inkább szaporodik, az Egyesült Államokban, de még mindig kevés ember számára vannak elérhető távolságban, ott is.

preorder-band-email

A Microsoft úgy döntött, hogy újabb előrendelésekre ad lehetőséget, azok körében akik emailben feliratkoztak a termékre. Az előrendelések kiszállítása március 17-ig nem kezdődik meg, de a feliratkozók kapnak egy speciális linket, amin az online előrendelést, illetve vásárlást megtehetik. Mivel a készlet még mindig elég szűk, így egyszerre, egy személy csupán egy Band-et vásárolhat. Talán ezek után a Microsoft majd megnyitja a lehetőséget, a hagyományos, azaz nem feliratkozáshoz kötött, vásárlók előtt is.

preorder-band-online

Az előrendelés és vásárlás sajnos még mindig csak is kizárólag az Egyesült Államokban lehetséges.