A Game Troopers az előző év közepén tűnt fel a semmiből, és legfőbb céljaként azt tűzte ki, hogy minőségi mobil játékokat adjon ki Windows-ra és Windows Phone-ra teljes Xbox Live integrációval. Eddig két játékot jelentetett meg, a top-down shooter Tiny Troopers-t és az addiktív pénzcsináló Make it Rain-t. De most egy még nagyobb projektbe fogtak!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/L-d2Sa-TFME”]

A Game Troopers tegnap bejelentette, hogy a Craneballs Studios és a Plunge Interactive segítségével azon dolgoznak, hogy a népszerű iOS-en és Androidon elérhető Overkill 3-at elhozzák Windows-ra és Windows Phone-ra is.

A GT úgy jellemezte a Overkill 3-at, hogy “tekinthejtük egy 3D shooter akciójátéknak a címet, de mi inkább a tehetséges cseh stúdió, a Craneballs játékát egy konzol-minőségű darabnak írnánk le, a figyelemfelkeltő, magasszintű grafikája miatt”.

A megjelenést valamikor május előttre várhatjuk, bár ekkor csak a jobb képességű eszközökre (1 GB RAM). De a Game Troopers saját elmondása szerint később kisebb teljesítményű telefonokra is megérkezhet a játék.

Izgalommal várjuk, mit tesznek le az asztalra, de az eddigiek alapján meglehetősen bizakodóan telhet a várakozás!