Forrás:

WMPoweruser

Azt hiszem, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Nokia a lehető leggyorsabban szeretné a szőnyeg alá söpörni ezt az egész szégyenteljes Windows Phone epizódot. Legalábbis elég nehéz másként értelmezni azt, ahogyan a HERE alkalmazások legújabb verzióit hirdetik. Restecp rovatunk első epizódja következik: relax ya batty.

Ha esetleg valaki elfelejtette volna, a HERE alkalmazások Windows Phone-on lettek ismertek, és onnan indultak el más platformok felé. Ehhez képest érdemes megnézni, hogyan kommunikálják a HERE hivatalos oldalán a HERE-t. Megmutatjuk, így:

here_first_sight

Hiányzik esetleg az olvasónak valami? Lehetetlen. Persze vannak telhetetlen emberek, akiknek igen, ezért lejjebb görgetnek, de tényleg egészen le, az egész miskulancia leges-legaljáig. Az ilyenek meg is érdemlik szívből jövő restecpünket! Ott ugyanis arról kaphatnak információt, hogy a fantasztikus Google Play illetve Apple App Store alkalmazást ki lehet próbálni „egyéb eszközökön” is. Soha ki nem találnátok, mi is lenne az az „egyéb eszköz”, ha nem érkezne a segítség:

here_second_sight

Nekünk erről az a véleményünk, hogy recece. A többi véleményünket jogi képviselőnkkel folytatott több órás hajtépés után inkább mégsem tesszük közzé. Don’t be a spannah, it ain’t a real word.

MEGOSZTÁS
Előző cikkMegszámoltuk: 83 ikon frissült a Windows 10 10036-os buildben
Következő cikkA Windows 10 korábban érkezik, mint azt gondoltuk
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.