Tom Warren, a Verge egyik vezető újságírója tweetelte ki nemrég, a fenti (sajnos nagy felbontásról elég bénán lekicsinyített) képet, amelyen a Windows 10-es Cortana látható a Visual Studio telefon- és tabletszimulátorában. Amint jól látható, a népszerű személyi aszisztens igen alapos ráncfelvarrást kap, úgy is mondhatnám, végre kezd egyáltalán valami koncepció megjelenni a külsejében.

A forrás ellenére természetesen nem győzzük hangsúlyozni, hogy az ilyen információkat mindig fentartással tessék kezelni. Jelen esetben arra a kérdésre, honnan származik az infó, Tom Warre egyelőre nem válaszolt. Persze ennek ellenére legyünk optimisták, hiszen nekünk jobb, ha a Windows 10 minél csinosabb lesz, pláne az egyik legfontosabb eleme, a Cortana. Egyben üzennénk Redmondba: azokkal az ikonokkal tessék kezdeni valamit, a Paint szakkört pedig sürgősen tessék bezárni.

MEGOSZTÁS
Előző cikkWindows Phone: frissült a Dropbox
Következő cikkKevesebb helyet foglal majd a Windows 10
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.