Forrás:

Overdog

Megérkezett és a nagyközönség számára is elérhetővé vát (az Xbox One Preview tagoknak szánt béta után) az Xbox One új alkalmazása, az Overdog melynek célja a megfelelő játékpartnerek megtalálása, nem-játékos szokásaink alapján.

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/V2vA8G1nIvI”]

A többi match-making szolgáltatással szemben az Overdog a multiplayer játékosokat olyan szokásaik alapján hozza össze, mint, hogy milyen filmeket vagy sorozatokat néznek vagy milyen zenét hallgatnak.

Az alkalmazás a használatba vétel során rákérdez a személyes érdeklődési körünkre (kedvenc csapatok, filmek, zenekarok stb), majd azok alapján felhasználókat ajánl. Az ajánlások mellett meg is tekinthetjük, hogy hány százalékos az egyezés, és ha megfelelőnek tartjuk, fel is vehetjük vele rögtön a kapcsolatot.

A Nashville-i fejlesztőcsapat ötletét, miszerint a valóságos és a virtuális énünket szorosabban összekapcsolva érdekesebbé válhat a videójátékozás, személy szerint, én érdekesnek találom és ajánlom mindenkinek, hogy adjon neki egy esélyt. Az alkalmazás már letölthető Xbox One-ra.

MEGOSZTÁS
Előző cikkMegérkezett a Fruit Ninja Kinect Xbox One-ra!
Következő cikkAz áruló és Master Chief
Hobbifotós, #WinPhan, másodvonalbeli gamer. Az új dizájnfilozófia megjelenésével egy időben csatlakozott a redmondiak népes támogatói táborához. Vallja, hogy egy telefonnak minden időben tükröznie kell többek között tulajdonosa egyéniségét és pillanatnyi lelki állapotát. Leginkább az entertainment témák érdeklik, menthetetlen sorozatfan, kapcsolata a zenével 'bonyolult'.