A tegnapi nap egyik kisebb szenzációja volt az Instagram új funkciójának bemutatása. Természetesen nem nekünk, hanem csak és kizárólag az iPhone felhasználóknak. Nem fogom különösebben részletezni, miről szól, hiszen hivatalosan jelen állapot szerint holnapután kiskedden fog megérkezni a Windows Phone felhasználókhoz.

Richard Devine a Windows Centraltól felidézi azt a boldog pillanatot, amikor 2013-ban ott ült a Nokia Worldön Abu Dabiban. Ma a Snapchat a megtestesülése az egyszeri Windows Phone felhasználó keserveinek, akkor még az Instagram volt az. És aznap úgy nézett ki, vége a másodrendűségnek. Az Instagram alapítója és vezérigazgatója Kevin Systrom kiállt a közönség elé, és mint az Instagram alapítója és vezérigazgatója a következőket mondta:

Végső célunk az, hogy elvigyük az Instagramot mindenkinek, aki használni akarja […] Már várjuk, hogyan fog a Windows Phone közösség csodálatos pillanatokat elkapni és megosztani az elkövetkező hetekben.

Alig fél évvel később, 2014. március 22-edikén már vége is volt. Azóta nem kaptunk új verziót az Instagramtól. Az Instagram windows phone-os verziója nagyon úgy néz ki, hogy annyi.

Azért van remény, mindenki ismeri. Rudy Huyn 6tagjéről van szó, amely még olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek nem hogy a useless shit (nem fordítom le) gyári alkalmazásban, de annak jóval gazdagabb ios-es és androidos verzióiban sincsenek benn. Szívás, hogy az Instagram cserbenhagyta a több tíz milliós Windows Phone közösséget, de egyben látható a megoldás is. Zárójelben tegyük hozzá: mindaddig, amíg a Snapchat-félék nem tiltják be azt is.

A 6tag letölthető az alábbi képre kattintva, vagy a QR-kód segítségével.

QR-6Tag

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkAz áruló és Master Chief
Következő cikkA Windows 10 for phones ugyanúgy támogatja majd az NFC-s fizetést, mint az Apple Pay
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.