Az Acer leleplezte az új Liquid M220 okostelefont, az első Liquid terméket, mely Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel lett felvértezve. “Nagyon büszkék vagyunk, hogy bemutathatjuk első Windows Phone 8.1 operációs rendszerrel felszerelt termékünkjet, amely természetesen a jövőben frissíthető lesz Windows Phone 10-re” – magyarázta ST Liew, az Acer okostelefon-üzletágának első embere. “Ez a legjobb pillanat, amikor az Acer csatlakozhatott a Windows Phone ekoszisztémájához, mivel egy gyorsan növekvő népszerűséggel bíró irányzatról van szó, mind telefonok, mind pedig a PC-k terén.” – tette hozzá.

Azok számára fejlesztette az Acer a Liquid M220 modellt, akik tökéletes egyensúlyt keresnek a Windows alapú mobilélmény és a felhasználóbarát mivolt közt. Hasznos és egyszerű kiegészítő opciókkal, mindazon vásárlóknak, akik folyamatosan úton vannak – ideális választás lehet. 4 col képátlós, 223 pixel/col (PPI) kijelzővel a kompakt Acer Liquid M220 masszív multimédiás élményt ígér, a dupla kameráknak köszönhetően tökléletesen alkalmas arra, hogy fotókat vagy videókat készíthessünk, mindezt menet közben. A Liquid M220 nagyszerűen használható tehát, és még nagyszerűbben szabható testre a Windows Phone 8.1 OS-hoz tartozó applikációkkal, mint például a OneDrive, a Skype, az Office vagy épp a Cortana.

acer-liquid-m220-front

“Most, hogy megjelentettük Windows alapú okostelefonunkat, elmondhatjuk, hogy az Acer választékában található meg a legtöbb Windows alapú eszköz az iparágban” – fogalmazott Liew.

“A Liquid M220 bemutatásával eljött az idő, amikor büszkén mondhatjuk, hogy az Acer kibővítette Windows alapú eszközeinek portfólióját, melybe mostantól az okostelefonjaink is beletartoznak” – mondta Peter Han, a Microsoft nemzetközi OEM termékmarketing managere. “Mindezek tekintetében egy teljesen átfogó Windows éményre alapuló portfóliót tudhatunk a piacon, még több felhasználót becélozva” – egészítette ki mondandóját Han.

Igazán pulzáló stílussal

Az Acer Liquid M220 dizájnja legalább annyira összetett és csodálatos, mint a készülék funkcionalitása. A szofisztikált felület textúrája a Thai Ezüst által inspirált, a középen elhelyezkedő ezüsttel futattott keret piramis jellege még több eleganciát kölcsönöz a terméknek. A hangerőszabályozó és power gombok is stílusosan lettek kialakítva az elhelyezkedést illetően, egyszerű kitapintani, s komfortos egykezes használatot biztosít.

acer-liquid-m220-front-2

Nagyszerű kamerák

Míg a hang- és videóhívások garantálják a felhasználóknak, hogy mindig kapcsolatban lehessenek egymással, addig az 5 MP felbontással remekelő autofókuszos központi objektív, valamint a 2 MP előlapi kamera lehetővé teszi, hogy mindig megörökíthessük a legjobb pillanatokat. A központi kamera akár 89 fokos látószöge szinte minden helyzetben otthonosan teljesít, így a Liquid M220 valóban alkalmas arra, hogy minden helyzetben kiváló tars legyen, akár fotózásról, akár a képek megosztásáról legyen szó!

Egyszerű működés

A Windows Phone 8.1 operációs rendszer mindig is egy produktív alternatívát jelentett az egyéb OS-ek tekintetében: extrém módon intuitív és egyszerű személyre szabni, mivel a legtöbb PC és laptop Windows alapú, szerte a világon – mivel az okostelefonok is már-már családtagnak minősülnek, ezért fontos az integrálhatóság, illetve a konnektivitás egyéb eszközökhöz. Letisztult felület, számos alakíthatóságra hajazó opcióval: akár ha színekről, kiosztásról van szó, nincs akadály. Mindezek mellett folyamatos a kapcsolattartás lehetősége a családdal és barátokkal – könnyebb, mint valaha.

Kiegészítők és csatlakoztatott eszközök – még több öröm

Mind a Liquid Leap, mind pedig a Liquid Leap+ okoskarkötők kompatibilisek a Windows Phone 8.1 rendszerrel, úgyhogy ideális párosítást jelentenek mindazok számára, akik egészségcentrikus életet élnek, fitnesz trackinget, realtime értesítéseket, valamint zenehallgatási lehetőséget keresve, mindezt egy eszközben. A Liquid M220 számos opcionális kiegészítővel rendelkezik, a színes flipes előlapoktól a színes telefontokokig.

Forrás: Acer sajtóközlemény