Forrás:

The Verge

Mi nem adtunk hírt róla, de valamivel több, mint egy hete felbukkant egy új Microsoft laptop matrica (lásd kiemelt képünket), amire még a Verge újságírója is csak annyit bírt leírni, hogy elképesztően kúl: tüzet fúvó unikornison lovagoló nindzsa-macska lenget vígan egy Microsoft lobogót; kész geek álom, többen sóhajtották el magukat miatta, hogy aszongya instant get wazzeg. Aztán egyszer csak a Microsoft fogta magát, és elkezdte árulni a céges webáruházban – a 3 hüvelykes verziót 1,25, a 6 hüvelykeset pedig 3,5 dollárért, ami igazán nem egy nagy ár azért, hogy lecserélhessük a megszokott, nem túlzottan kúl alapértelmezett matricát.

De aztán vagy elfogyott a készlet, vagy Microsoftéknál valaki úgy gondolta, felesleges ilyen laza arculatot mutatni, itt az ideje visszatérni a szigorú céges imídzshez, a lényeg az, hogy a dögös matrica szőrén-szálán eltűnt. Szomorú dolgok ezek, kedves Microsoft, igen szomorú dolgok. Fáj a szívünk.

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Microsoft bemutatja: játékélmény 2.0 Windows 10-zel
Következő cikkLumia 435 kicsomagolós és tapizós videó
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.