Amennyiben nem az Államokban élsz, és az anyanyelveden szeretnéd használni a Microsoft Bandedet (amit esetleg az eBay-ről rendeltél), jó híreink vannak számodra. A jelenleg 1.8-as verziónál járó Pimp My Band (sok kisebb frissítés után) ebben is segíthet a lapkák, színek, színsémák testreszabása mellett.

A mai frissítéssel végre a felhasználói felület nyelvét is megváltoztathatod (angol, spanyol, olasz, német és francia nyelveket támogat jelenleg az alkalmazás). A beállítás a néhány hete bemutatott “finomhangolási” opciók környékén található.

pimpband-langues[1]

A Microsoft eddig nem nyilatkozott a nemzetközi piacot érintő terveiről, de úgy tűnik, nem igazán akarnak a Microsoft Banddel más régiók felé terjeszkedni jelenleg. Az Államok vásárlóközönsége nagyon jó tesztalanynak bizonyult eddig, és ez az ottani tapasztalatok szükségesek ahhoz, hogy a későbbiekben szélesebb tömegek számára is elérhetővé váljon a termék, mint ahogy erre Joe Belfiore utalt is októberben:

Azok pedig, akik nem bírnak várni, hogy megkaparinthassák ezt az igen népszerű eszközt, két lehetőség közül választhatnak: vagy egy az Államokban élő ismerősük segítségét veszik igénybe, vagy az erre szakosodott oldalakon licitálnak. Akárhogy is legyen, most már legalább szélesebb körű nyelvi támogatás reményével szerezhetik be a Bandet.

Általában a Pimp My Band 99 centbe szokott kerülni, de jelenleg ingyenesen elérhető a Store-ban.

QR-Pimp-My-Band[1]