Miközben egy csomóan az asztali Windows 10 próbaverzió következő változatára vágynak epedve, mások a telefonos próbaverzióval vannak ugyanígy. Szerencsére egy jókora adag képernyőkép került elő a legfrissebb Windows 10 for phones próbaverzióról – apró bibi, hogy kínai változatról van szó. Aminek az az igen egyszerű oka, hogy most nem lenegyel barátaink villantottak, hanem egy kínai oldal, az IThome

A képek valódinak tűnnek, a változás viszont nem túl erőteljesnek – leginkább egyfajta faceliftről (nyelvtannáci barátainknak: ráncfelvarrás) beszélhetünk a korábbiakhoz képest. Kicsit csiszolgattak a betűkészleten, meg egyes grafikus elemeken, és mintha új funkciók lennének a Kezdőképernyőre kitűzhetőségben is. A legtöbb változás a tárcsázóban látszik: váltható a billentyűzet mérete, át lehet váltani balkezes használatra, és van gomb, aminek a megnyomása után be is diktálhatjuk a hívandó számot. A galéria az alábbi képre kattintva csalható elő.

Sajnálatos (de megszokott) módon sejtelmünk sincs arról, mikor érkezik meg a nyilvános tesztelőkhöz az új verzió, de annyit azért tudunk, hogy ha megelenik, akkor majd újabb készülékekre is érkezni fog. Igen, igen, arról sem tudunk semmit, melyek lesznek majd ezek. Only time will tell, ahogy a művelt szuahéli mondaná.