A Microsoft még a GDC-n bejelentette, hogy az egyik örök kedvencünk, a Pinball FX2 a Windows 8 és Xbox One után megérkezik Windows 10-re is. A WindowsCentral csapata ezzel nem elégedett meg, ők ki is próbálták. Vessünk rá egy rövid pillantást mi is!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/j_8zFfbXKaU”]

Az egyébként Budapesti Zen Studios által fejlesztett játék már sok felhasználót elért el ötéves karrierje során, különböző konzolokon. A sokféle franchise-t adaptáló (Star Wars, Marvel, Plants vs. Zombies) asztalokat a Pinball FX2 pénzért árulja, de az alap asztalok és maga a játék is ingyenes, free-to-play.

Nem mellesleg most érkezett egy új asztalcsomag is a fejlesztőktől (Iron és Steel csomag), de ezek nem ismert márkákon alapulnak. Ehelyett inkább saját kínálatukat nézték át inspirációért, így az Iron asztal a Wild West Rampage-en, míg a Steal a CastleStorm-on nyugszik.

A Pinball FX2 előtelepített lesz a Windows 10-es gépeken, csakúgy, mint régen a Windows 8-asokon volt. Hogy mikor jelenik meg? Ez azon múlik, mikor válik RTM-mé a Windows 10. Ti mennyit játszottatok a címmel? Nagy kedvenc volt?

MEGOSZTÁS
Előző cikkA biztonságos szex
Következő cikkBemutató a Windows 10 10036-os build új funkcióiról – videó
Hobbifotós, #WinPhan, másodvonalbeli gamer. Az új dizájnfilozófia megjelenésével egy időben csatlakozott a redmondiak népes támogatói táborához. Vallja, hogy egy telefonnak minden időben tükröznie kell többek között tulajdonosa egyéniségét és pillanatnyi lelki állapotát. Leginkább az entertainment témák érdeklik, menthetetlen sorozatfan, kapcsolata a zenével 'bonyolult'.