Forrás:

Neowin

A Windows Insider program résztvevőitől érkező az egyik leggyakoribb kérdés az, mikor érkezik a következő Windows 10 build. A Microsoft még tavaly októberben vezette be a gyors kiadási ritmust azoknak, akik az egészen kísérleti buildeket is szeretnék megszerezni, kipróbálni. Ami szép és jó dolog, csakhogy mindezidáig (ha jól emlékszem, egyetlen, utólag gyorsan visszavont egy build kivételével a normál és a gyors ütemű build kibocsátási kör tulajdonképpen hótt ugyanazt takarta, nekem is ott van, és hónapok óta akár ne is lenne.

Ha hihetünk Gabe Aulnak, a Microsoft Windows Insider kommunikációért felelős emberének, aki nemrég a fentieket tweetelte, akkor ez végre megváltozik. Ugyan a találgatásokkal ellentétben, amelyek szerint a héten érkezni kellene az új Spartannal felvértezett buildnek, ma nem érkezik új Windows 10 build, azonban a Microsoft határozottan arra készül, hogy felgyorsítsa a kiadások ütemét. Ami természetesen csak a bátor tesztelőknek merünk ajánlani, hiszen gyorsabb kiadási ütem egyenlő több hiba és kisebb stabilitás – valamit valamiért. Ha tehát valaki nem óhajt a Windows 10 Preview tesztelői közül ezekkel veszkődni, akkor most azonnal álljon át a lassú build frissítésre.

Ezen felül a Microsoft újabb frissítési kör hozzáadását is tervezi olyan Windows 10 tesztelőknek , akik éppen csatlakozhatnak, de úgy érzik, nem tudnák megfelelően kihasználni a gyors frissítési kört, és ezért előbb tennének egy próbát.

Ami bizakodásra ad okot az az, hogy Gabe Aul szerint a most náluk tesztelt Windows 10 build, amit valószínűleg hamar kiadnak, igen jól teljesít. Az új buildben valószínűleg benne lesz a Spartan és az új, átlátszó Start menü is, amelyről már több képernyőkép is kiszivárgott.

Ugyan sejtelmünk sincs, mikor érkezik az új Windows 10 build, ám mivel Gabriel Aul korábbi nyilatkozata szerint hétfőn és pénteken nem szeretnének újakat kiadni, ezért minden bizonnyal leghamarabb jövő kedden várható a következő. Természetesen szakíthatnak az eddigi megszokással, de erre senki se vegyen mérget.

MEGOSZTÁS
Előző cikkSongArc 4.0: Let’s rock!
Következő cikkBefutott a következő Disney Infinity Windowsra, Marvel hősökkel
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.