Folytatta korábbi jó hagyományait a Microsoft, és besöpört 6 díjat az idei MWC 2015-ről, igaz, ebből csak egy volt Global Mobile Awards 2015, a többi különféle különdíj. Az Surface Pro 3 díját a híres angol komikus John Cleese adta át Dennis Meinhardtnak a Microsoft Surface programjáért felelős igazgatójának.

Utóbbi a következőket nyilatkozta:

Teljesen bezsongtunk ettől a díjtól.

A Surface Pro 3 a világ legtermelékenyebb tabletje, egy olyan tablet, ami képes egy laptopot helyettesíteni. A Surface 3-mal sikerült úgy összekapcsolni a hardvert és a szoftvert, hogy az ne menjen a letisztult dizájn, a könnyedség és a tablettől elvárható magas üzemidő rovására.

Az egész Surface csapat nevében: köszönöm!

Dennis a Surface-nek járó díjjal
Dennis Meinhardt a Surface-nek járó díjjal

A Video Tuner és a Lumia 530 döntősök voltak a Best Mobile Photo, Art, Video or TV App, illetve a Best Low Cost Smartphone kategóriában.

A Lumia 640Xl a Top Pick of Mobile World Congress 2015 díjat kapta az Expert Reviews-tól, a PC Prótól és a Tom’s Guide-tól, míg a Lumia 640 a Trusted Reviewstól megkapta a Best of Mobile World Congress 2015 címet. A kategóriáját megújító Universal Foldable Keyboard pedig a TechnoBuffalótól kapt ameg a Best of Mobile World Congress 2015 címet.

MEGOSZTÁS
Előző cikk585 ezer alkalmazás a Store-ban
Következő cikkA hónap fényképei – Február
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.