Magyar idő szerint tegnap este egy képernyőkép kezdett keringeni a Windows 10 10036-os buildjének új telepítőjéről, majd nem sokkal később egy lelkes felhasználó révén egy kis videó is. A jelenlegi utolsó nyilvános build telepítője még a megszokott, ehhez képest a kiszivárgott videón több dologban is láthatunk változást.

A legszembetűnőbb, hogy az előrehaladást nem a Vista óta megszokott, a képernyő alján futó állapotjelző csík jelzi, hanem képernyő közepén levő kör, amibe jó nagy bötükkel bele van írva, hány százaléknál tart a Windows 10 tekepítésének folyamata. Plusz alul 4 felirat jelzi a telepítés négy fontos szakaszát, ezen belül látható, melyik folyik éppen, hiszen az mellé van odaírva, hogy az adott részfolyamat éppen hol tart. Nekem tetszik, és igazán ideje volt szakítani egy majdnem 10 éve változatlan, mostanra már kicsit unalmassá vált hagyománnyal.

MEGOSZTÁS
Előző cikkIngyenes a SMITE Alpha az XBO Preview tagoknak
Következő cikkA biztonságos szex
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.