Forrás:

techradar

Ha a Microsoft férfi vagy nő lenne, vélhetően épp most esne át a „midlife crisis”-en, vagyis a középkorú emberek krízisén, hiszen csaknem 40 éve alapították. Ezt az analógiát John Tuckernek, a Panasonic európai termékmarketing menedzserének köszönhetjük, akivel a Microsoftról, és legfőképpen az utóbbi két évéről beszélgettett a TechRadar munkatársa.

„Filozófiaváltás történt az utóbbi pár évben” jegyezte meg Tucker, bizonyos iparágakban erősödött a Microsoft támogatása. A cégek és a Microsoft fokozatos közeledésével magyarázható, miért van az, hogy a Panasonic felhasználóinak „jelentős része” inkább örül a Windows 10 megjelenésének.

Sokan fontolgatják, hogy áttérnek Windows 7-ről a Microsoft új operációs rendszerére, mivel keresztplatform kompatibilis, és egységes architektúrát kínál, ami az egyik legfontosabb ok, ami a potenciális elfogadáshoz vezet. Előreláthatólag a táblagépek szegmensében viszont nem lesz az új rendszer átütő siker – legalábbis a Panasonic szerint, és a Dell is hasonló véleményen van, de Neil Hand a Dell tablet csoportjának alelnöke szerint a Windows 10 ebben áttörést hozhat: „a fejlesztés azonos szakaszában a Windows 8-cal összehasonlítva most sokkal kedvezőbb a fogadtatás a vásárlók körében, egyértelműen pozitívak a szándékaik” mondta .

MEGOSZTÁS
Előző cikk14 inches Surface Pro 4 érkezhet
Következő cikkRock Band 4: újra hódít a sikersorozat
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.