Forrás:

WMPoweruser

Miközben mi lelkesen várjuk a Windows 10 telefonos verzióját, a Microsoft szépen csendben régóta várt funkciókat csempészett a Windows Phone 8.1 Update 2-be. A legjobban hirdetett új funkció persze a Bluetooth HID billentyűzet támogatás volt, és azt is tudjuk, hogy a beállítások csoportokba rendezhetők.

Most azonban kiderült, mindezek felett az a lehetőség is belekerült a Windows Phone 8.1 Update 2-be, hogy az egyes beállításokat kitűzhatjük a kezdőképernyőre, vagyis például a Windows Phone 8.1 Update 2 frissítéséhez már nem feltétlenül kell rátapicskolni a Beállításokra, aztán jó hosszan legörgetni és megkeresni a Telefon frissítését, hanem ha kitűztük, csak egy koppintás az egész.

Ezek után joggal merül fel a kérdés, milyen jóságok vannak még elrejtve az Update 2-ben. Egyre kíváncsibbak vagyunk.

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkA Microsoft bemutatta az érintésvezérelt Office új funkcióit
Következő cikkMegtörni látszik a vészjósló üveggömb
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.