Múlt héten a Microsoft hosszas késlekedés után kiadta a Windows 10 10041-es buildjét. Csakhogy kizárólag frissítésként, azon belül is csak a „fast ring”-et, vagyis a gyors frissítési kört választó tesztelőknek, illetve ha valaki szerette volna ezt az új Windows 10 buildet frissen felrakni, az csalódott, ugyanis a Microsoft nem tette közzé az ehhez szükséges képfájlokat. Jó, persze voltak kerülő utak, de azok sosem tutik. Most egyszerre két változás történt.

Egyben kiderült az is, miért nem adtak ki eleve telepítő képfájlokat: a rendszerre több komoly hibajavítás is érkezett egy hét alatt. Érkezésük után a Microsoft a „slow ring”-re, a lassú frissítési körre is kitette a frissítést, majd pedig végre megjelentek a hivatalos Windows 10 Build 10041-es ISO képfájlok, bárki letöltheti, telepítheti és tesztelheti azokat – természetesen akkor, ha csatlakozik, vagy már korábban csatlakozott a Windows Insider Programhoz. Alább megadjuk a letöltési linkeket:

[symple_button url=”http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522144″ color=”blue” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows 10 Technical Preview (x64) – Build 10041 (3,4 GB)[/symple_button] [symple_button url=”http://go.microsoft.com/fwlink/p/?LinkId=522145″ color=”teal” size=”default” border_radius=”3px” target=”blank” rel=”nofollow” icon_left=”download” icon_right=””]Windows 10 Technical Preview (x86) – Build 10041 (2,53 GB)[/symple_button]

 

MEGOSZTÁS
Előző cikkAllview W1i – A Windows Phone-ok Daciaja
Következő cikkNagyon komolyan frissült az Opera Mini kinézete
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.