Forrás:

WinBeta

Ha valaki még nem tudná, a Lumia 435 a Microsoft legújabb budget, vagyis óccsófonja, ami olcsósága ellenére több szempontból is felülmúlja a termékcsalád eddigi legspórolósabb egyedét, a Lumia 530-at, amit éppen a napokban másodtesztelek (Raffai Marco tesztje), és amely sajnos valóban sugározza magából az olcsóságot. A Lumia 530 512 MB memóriájához és 4 GB háttértárához képest a Lumia 435-ösben minden megduplázódott (várhatóan hamarosan nálunk is fel fog bukanni a tesztje).

A fenti videó a WinBeta produktuma, mindössze pár perc, egy kis kicsomagolás és utána némi tapizás látható rajta, vagyis nem túl sok minden. A videó alapján a kijelző nagyjából ugyanazt az „élményt” adja, mint az 530-é, ami valljuk be, ebben az árkategóriában ugyan megfelelőnek mondható, de azért az az alig sötét szürke pótlék a fekete helyett, meg az az egész színgazdagság, elég masszívan büntet. Nem szeretnék jogi képviselőnknek szívrohamot okozni, ezért további részletekbe inkább nem mennék bele. Ezt leszámítva kifejezetten bíztató a termék, különösen a kategóriájában nem megszokott 1 GB memória ad alapot bizakodásra.

MEGOSZTÁS
Előző cikkCsak rövid ideig árulta a Microsoft az új nindzsa-macskás matricát
Következő cikkMegérkezett a GTA Online Heists
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.