Öt év után most március 14-edikén végleg leáll a népszerű Windows Phone hírolvasó alkalmazás a Weave. Az okokról semmit sem tudunk, a társaság semmit sem árult el erről. A Seles Games kitett egy maréknyi tweetet amelyben megköszönik a felhasználóknak, a Microsoftnak és saját maguknak a támogatást, amit 2010 óta kaptak, de ennyi.

WeaveLead

Mindig szomorú, ha elveszítünk egy alkalmazást, pláne, ha jóformán vele együtt nőttünk fel, mint Windows Phone felhasználók. A Weave ha nem is volt hibátlan, de az igazán komoly olvasók közé tartozott, és az annak idején első számú Windows Phone hírforrásnak számító Windows Phone 7 News alkalmazás is Weave alapokon nyugodott. Természetesen vannak alternatívák, alég ha a Fuse-ra, vagy a NextGen Readerre gondolunk az ismertebbek közül.

MEGOSZTÁS
Előző cikkVideón a Windows 10 Task View
Következő cikk14 inches Surface Pro 4 érkezhet
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.