Forrás:

Neowin

A felhasználók többsége csalódottan vette tudomásul, hogy hozzájuk nem jutott el a Windows 10 mobil tesztverziója, mivel csak pár low-end eszköz kapta meg azt. Szerencsére tegnap este új információval gazdagodtunk ez ügyben: megerősítést nyert, hogy a következő builddel újabb telefonokra érkezik a teszt rendszer.

A hír egyenesen magától Gabriel Aultól, a Microsoft Insider programjáért felelős emberétől érkezett Twitteren. A hír részben jó, részben pedig rossz. A jó hír természetesen az, hogy újabb telefonokra érkezik a Preview, és hogy lesz frissebb, remélhetőleg használhatóbb verzió.

A rossz hír az, hogy a Microsoft még mindig a legrosszabb formájában kommunikál, ugyanis ez alapján a jóisten sem tudja megmondani, konkrétan mely készülékekre fog megérkezni a Windows 10 Preview, vagyis a felhasználók ismét kétségek között fognak vergődni, mint a múlt alkalommal, egészen addig, amíg pár szerencsés low-en vas tulajdonosa megkapja az új buildet, mint a múlt alkalommal, a többiek meg majd csalódottan mormognak, mint a múlt alkalommal.

Az már csak hab a tortán, hogy természetesen semmit sem tudunk az új build megjelenésének idejéről sem, ami nagyon gyorsan eszembe juttatta a „nagyjából havonta” kifejezést, ami a Windows 10 Preview asztali verziójánál konkrétan azt jelentette, hogy februárban egy darab sem.

Vagyis bár sokan már most várták az új frissítést, ebből ma biztosan nem lesz semmi, de attól félek, holnap sem feltétlenül. Tűkön ülünk, kedves Microsoft, tűkön ülünk.