Akik ismerik a Fruit Ninját (és hát ki ne ismerné az olvasók közül, úgy őszintén?), az tudja, hogy egy rövid játékidővel operáló, de izgalmas címről beszélünk. De hogyan is lehetne még mozgalmasabbá tenni az egészet? Hát vegyük rá a játékosokat, hogy ne csak az ujjuk táncoljon a gyümölcsök aprítása közben, hanem az egész testük is. Ez a FNK 2 eredeti receptje, amihez néhány új játékmódot és karaktert adva meg is kapjuk a március 18.-án debütált Xbox One-os vátozatot! Lássuk tehát, pontosan mik is fértek bele a gyümölcssalátába!

[iframe id=”https://www.youtube.com/embed/UTVIERT-JF8″]

Az egész család megismerheti a Blueberry Moon fesztivált, új, színes kihívásokban részt véve, melyeket a Fruit Ninja új csapata – Katsuro, Mari, Han and Nobu – mutat be. Mindegyik karakter egy új játék házigazdájává válik, ahol megtanulhatod, hogy bánj az éles pengékkel, törj utat a bambuszrengetegben és válj a lopakodás mesterévé – mindezt csupán a gyümölcsök aprítása közben. Az online rangsorok megmutatják, hogy hol tartasz a barátaidhoz és az igazi profikhoz képest, míg a régi ismerőseink, Sensei, Gutsu és Truffles fantasztikus upgrade-eket nyújtanak, ahogy haladsz előre a játékban.

Sőt az új multiplayer mód már akár 4 embert is enged egyszerre játszani, vagdalkozva és ugrálva képernyő előtt! Szerintem egyszer mindenkinek ki kell próbálni, felejthetetlen kép lehet!

Tehát a Fruit Ninja Kinect 2 elérhető mindössze 2990 Ft-ért az Xbox Áruházból Xbox One-ra.