Forrás:

Neowin

A legtöbb felhasználó számára ezek az ikonok csak uncsi, értéktelen kiegészítői a rendszernek, de persze vannak, akiknek meg ez a lényeg. Most utóbbiak a célpontunk, ezért aztán megemlítjük, hogy a jelenleg a legtöbb tesztfelhasználó gépén zizegő Windows 10 9926-os buildben 37 ilyen ikon volt, ezzel szemben a 10036-os verzióban már 83.

Nem túlzottan meglepő módon ezek az ikonok is az új flat design vonulatba illeszkednek. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Microsoft ezzel a Windows 10 builddel is azt az utat folytatja, amelyen a 9926-ossal elindult.

screen_shot_2015-03-17_at_11_03_53_am_story
Nyugodtan meg lehet számolni

Ha jobban megnézzük, akkor a végén van fél tucat meghökkentő darab, meg persze ott a Paint rajongói klub által tervezett kuka, aminek lassan nagyobb a hater klubja (köpködők!), mint a Microsoftnak a hősi időkben, de ezt leszámítva tisztességes darabok ezek, és ha a Microsoft leszerződteti Jony Ive-ot egy kicsit még csiszolgatják, teljesen rendben lesz ez.

MEGOSZTÁS
Előző cikkLassan elindul a nagyvilágba a Band
Következő cikkA Nokia magasról tesz a Windows Phone-ra
Főszerkesztő, vagyis ő kiabál a szerkesztőség többi tagjával akik helyette dolgoznak. Valamikor régen sokat tett a Lumia 710 főzött ROM-ok elterjedéséért. Legújabb szerzeménye egy Lumia 640, az előző pedig egy ASUS Transformer Book T100-as, amit a rá jellemző kedvességgel Terminátornak hív, bár azóta már egy Lenovo T410-et használ a mindennapokban. Jelenleg WordPress oldalak dizájnjával bohóckodik, illetve keresi az ideális webszerver konfigurációt.